Påskfrestelse

När jag tänker tillbaka på påsken när jag var liten så minns jag den traditionella påskbakelsen som min mamma brukade göra. Den där rulltårtan med ett ”ägg” på men det behöver nödvängitvis inte vara rulltårta. Bjuder därför här på en liten variant 🙂

Påsk

Kladdig choklad cupcake med hallonkompott, vispgrädde och sist men inte minst ”ägget”, en persikahalva. Snabbt, enkelt och gott!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s